Våran lånebebis har kommit...

...Noel är nöjd...


Puss Adam!



Kusin Elma har oxå varit förbi å hjälpt Noel brottas ner fammo/mommo.




Så här såg det ut i morse när jag å Noel klev upp...



...då gjorde vi så här...



Sen kom Lisa å Hanna.






Eric jagar grodan...



Noel vågade inte gå nära den...inte Anna heller för den delen...:-)


Måste packa lite...

...jag och Noel ska på minisemester till Sandön. Har precis kommit hem från Arons...Lisa å Noel har badat...

Igår var Noel hos frissan för andra gången i sitt liv...

...alla lockarna är borta igen...


Försökte ta en bild på tre glassätandeungar...







Sötungar!


"Han ville bara se hur lessna mammor kunde bli!"



Barbro Lindgren och Eva Eriksson har skrivit om en av mina favorit killar...:)

Noel har blivit så stor så han uppskattar annat än Max nu. Det blir mycket Vilda bebin, Alfons Åberg och Mamma Mu och Kråkan på kvällarna här. Det är så roligt med böcker. Alice började läsa själv väldigt tidigt och ville inte att jag skulle läsa för henne längre...hoppas Noel vill lyssna lääänge...

Nästa helg ska jag vara barnvakt...

...till en bebis som bara ammar ännu...å inte har hans mamma testat ge flaska alls än...hjääälp...

Noel å  jag har bara hängt här hemma i två dagar nu pga regnet å blåsten...det börjar rycka i benen nu...till råga på allt har R jobbar över båda dagarna... Jag är en social människa...om jag inte läser en bok...;) Jag tycker om folk och är inte alls speciellt brydd i att vara själv...någonsin...

Batman/Turtles...



"Gu va äckli" utbrast Noel när han fick se bilden på sig själv...:-)

Jag å Noel bakar...

...för R´s kompis från gymnasiet är på väg.



Bilderna från mobilen blir sååå mycket sämre inomhus...:(



Precis när vi lyfte ut plåten från ugnen ringde R och sa att han måste jobba över. Viktor och Linda kommer alltså inte...vem ska nu äte upp kladdkakorna?


Helgen i Ötå...

...var bra...lite kallt i isladan men annars trevligt...

Noel var tokmodig...han åkte karusell...han badade bastu...åsså det roligaste av allt, han vågade äntligen följa med moffa i taktorn.

 

När vi skulle fixa middagen igår, jag å Noel, för R har börjat jobba, lyckades vi inte starta grillen... Jag höll på ett tag, sen kom Noel och sa: "Jag prova". Han grejade en lite stund och lyckades inte, då utbrast han: "Gud förbannat". Det lämnar vissa spår när man är hemma med pappa i 6 veckor tydligen...;) Andra favorituttryck just nu är: helskotta(Vicke) Oh my god(oxå Vicke) helvete(R).

Nu är det min tur att vara hemma med honom i tre veckor så jag ska försöka skola om honom...:-)

Idag var vi ner till Hertsömiljögård och tittade på lammen, grisarna och hönsen.



Noel tar sig en ridtur.



Massor med billig, hembakat fika fanns det där. Noel testade tigerkakan och apelsinsaften, jag drack en kopp kaffe. 20:- Lagom...

Jag får nöja mig med...

...bilder från mobilen.



En dag när det var fint väder var vi till Sandön och hälsade på Noels farmor och farfar.



Sandövagn...

Dagen efter åkte vi till Hagaviken för att fiska, bada och grilla.





Jag avskyr sand!!! Ofta när jag är utomlands slutar det med att jag har hängt vid poolen en hel vecka... Aronsbadet passar mig MYCKET bättre. Ingen sand i maten, toalett ifall man behöver, kaffe och korv och lagom temperatur på vattnet...:)





Jag älskar sommaren. Kaffe och en bra bok ute i solstolen, ungar som leker utomhus, att få vara tillsammans och göra saker man normalt inte hinner/orkar med.

Imorgon åker vi upp till mamma och pappa. Marknadsvecka med hockeyskola...

Jag sitter här i min ensamhet...

...lördagmorgon, klockan är 10... Undrar när det har hänt sist??? Alice är hos Nicklas, Vicke är på PiteSummerGames och R och Noel åkte dit vid halv 8 tiden för att heja på grabbarna. Själv ska jag gå på Adams dop senare idag. Har redan hunnit läsa tidningen, ätit frukost och druckit kaffe i lugn och ro, valt ut kläder till dopet, startat en tvättmaskin och studerat huset för att avgöra vilken ände som är i mest behov av städning...ALLA...precis som vanligt alltså...:)

Efter att ha jobbat 4 veckor på F21 vet jag nu vad jag INTE vill bli... Hela kroppen värker efter att jag krupit omkring i rörgravar och lagt rör, ställt ljusbrunnar på plats och skottat småsten till förbannelse...men kul har det varit. Jag har även gjort viss dokumentation och varit "barnvakt", man behöver utbildning för att få vistas nära rullbanan(landningsbanan), men det jag kommer minnas mest av allt är nog "grovjobbet" och att jag fick prova på att köra traktor!!! Tänk att jag kommer från en släkt med åkeri långt tillbaka och aldrig har jag blivit tillfrågad om jag vill testa traktorn...grabbarna har fått köra sen dom kunnat gå....:) Undra om könsrollerna är lika tydliga än?

Ska jobba två veckor till, sen blir det lite semester...SKÖÖÖNT!!!

RSS 2.0