"Vad gör du mamma?"...

..."Sluta bromsa!", det är vad jag har fått höra i helgen. Noel var totalt orädd, kastade sig ut i backen och ville att det skulle gå fort...:) Härligt, underbart väder. Strålande sol, lagom kallt och inga köer i liften...kan inte blir mycket bättre.

 

Å när vi kom hem idag hade R städat hela huset...:) Bästa helgen på länge...;)

 


På lördag är det dax för...

...Noels premiär tur på slalomskidor. Jag och lilleman åker till Ötå tidigt imorgon, R och Vicke ska till Kiruna och spela innebandy hela dagen.

 

Anna & Freddan bjöd på middag idag...å jag passade på att snosa på bebisen. Noel tyckte att vi behövde en egen hem, men när R sa nej, tyckte han vi kunde fråga Anna om vi inte fick låna Filip i ett år...:) Mysiga små saker det där...

 

Jobbet flyter på bra, mycket att göra, men roligt. Hoppas bara alla barn håller sig friska ett tag så jag kan jobba heltid och inte vabba varje vecka. Än så länge har vi bara en hel vecka efter jul...

 

 


Hjääälp...

...vi blir insnöade...
R menar att han fortfarande är sjuk och att det då är mitt jobb att skotta. Men allvarligt, är det verkligen sådana regler?


Noel somnade strax efterklockan 3 igår på eftermiddagen med feber. Klockan halv 8 imorse bestämde han sig för att han sovit nog...16 timmar...och febern verkar vara borta. :)



Kom hem igår kväll efter...

...en natt i Stockholm...kurs... Fick ett sms hemifrån om att det var dax att åka hem då alla fyra hade feber... Funderade allvarligt på att boka in mig en natt till.

 

Nu försöker jag undvika hostningar, pussar och kramar så gott det går.

Liten sjuk Noel.


Städdag...

...:(

 

 

 


Meeen...

...jag försöker önska mig presenter när jag fyller år... snälla barn...å en städande sambo... Snälla barn har jag i och för sig redan, men dom kan säkert bli snällare...:) En städande sambo?! Not so much...kan bli betydligt bättre...;) R hävdar bestämt att man bara får önska sig sådant som går att handla i en affär...?!?

 

Jag behövde experthjälp på jobbet idag...ringde min pappa...:) Den stora frågan var om det fanns någon fotbollsplan i Masugnsbyn? Jag fick en detaljerad beskrivning, väldigt detaljerad...;)

 

 


Sitter och tittar på...

...melodifestivalen med Alice och Noel. Noel hävdar bestämt att Banen och hårdrockarna är bäst... Alice gillade Marie och Loreen. Då var halva startfältet uppräknat...å jag är dötråkig och gillar inte någon...

 

R och Vicke är på innebandyminicamp och kommer inte hem förrän imorgon och jag vet att en av dom är riktigt lycklig över att inte behöva sitta med och se mello...;)

 

 


RSS 2.0