Tenta imorgon...

Vilket innebär att jag idag har varit inne på stan...:-) Fixat ögonbrynen och ätit långlunch med andra Annicka, som oxå har tenta imorgon... Jag förstår inte varför allt annat känns roligt helt plötsligt, jag som annars aldrig åker in till stan om jag verkligen inte måste... Det är fullt i skallen just nu, kan nog inte trycka in mer på ett tag, måste låta allt landa och placera sig rätt nu...

Borta...

Vi rusade runt som galningar för att hitta kameran när Noel gjorde något gulligt häromdan...den är bara borta...helt borta...någon måste ha ätit upp den eller lagt den på ett väldigt bra ställe...;)

Ny läsperiod.

Läsperiod tre, är snart här(efter jul)... Jag har gjort mina val igår...Väg och järnvägsprojektering med datorstöd och va-system... Låter kul va?!?


Bloggen hamnar längst ner...

..på prio listan. Ia undrade vad det är jag vill göra... Jag skulle vilja hinna gå på mina barns föräldramöten, hockey och innebandy träningar, jag skulle helst behöva orka plugga lite på kvällen när barnen gått och lagt sig, städningen skulle oxå behövas ta tag i...bläää...fixa gardiner skulle vara bra...tänk om jag skulle kunna gå ut å gå ett par kvällar i veckan...tyvärr så har R åkt iväg igen, Gällivare två veckor först och sen Kiruna, ända fram till jul... Hälsa på hos en vän eller två är oxå något jag saknar. Tvätt och matlagning, lite bus, kanske ett bad, sen ska Noel i säng, lite läxläsning för storungarna efter träning, kvällis och go'natt...då är jag oxå helt slut. Bio, tänk att hinna gå på bio, läsa en bok - det var lääängesen, ut och äta middag (inte på Max), kanske åka till Ötå...spela lite Wii...krossa R i bowling...:)

Tur att jag har världens sötaste ungar...annars skulle jag nog rymma till en söderhavsö...;)

RSS 2.0