Ikväll var första träffen på finskakursen...

Räknar inte med att lära mig stava och läsa, men gärna att våga prata... Kul. Tänker nog bli en sån som går på en massa studiecirklar när jag har mer tid, det är ju hur kul som helst att lära sig nya saker.

Bestämde träff med Annicka...

...klockan 10 idag utanför systembolaget... Tragiskt, men ganska underhållande, ända tills en av hundarna som var med bestämde sig för att hoppa på Tina... Tur att hon löper, för pojk-hunden glömde ganska snabbt bort att vara arg och bestämde sig för att det fanns andra saker som är mer intressanta än att slåss...:D


NOEL








-Jag älskar dig inte...,

...säger Noel flera gånger per dag till mig och ögonen glittrar och leendet är stort... Jag kommer och kittlar honom tills han tvingas stöna fram, -Jag älskar dig! Kan nog vara favorit leken just nu...:D


Lill-hjärtat.


Victors födelsedag började tidigt...

...eftersom pappa och mamma sov över kunde moffa och Noel inte låta bli att börja busa strax efter 6... Fika på sängen och presenter, som alltid när någon fyller år.



Victor fick en ny mobil då hans gick sönder tidigare i sommar.



Jag testade baka en chokladtårta eftersom det var vad födelsedagsbarnet önskat.


Adam


Eric


Noel

Nicklas var förbi tidigare i veckan och Noel passade på att testa hans cross...



Middag på Köpmangatan 16...

...var Vickes val idag...imorgon fyller han 12 år! Mamma och pappa, vi 5 och Peters familj. Vicke har pratat om att få testa laxplankan och den fick bra betyg av honom, Alice åt den vanliga planksteken med oxfilé och den var oxå smarrig. Jag åt "hederlige helges pepparstek" och R tog reninnanlår...allt var supergott.


Köpmangatan 16

Synd bara att min pappa alltid ska bråka...;)


Jag är en så bra hemmafru...

..när jag vill. Har städat idag (mamma kommer imorgon), tvättat och varit på besök i skolan...=D självklart lagat mat och hunnit hälsa på Kalle. Frågade R när han kom hem från jobbet idag om han verkligen vill att jag ska börja arbeta? Housewifes of Hertsön...? Han misstänker att redan nästa vecka kommer jag vara asless...kanske...vi får se...;)

Alices lånehund...

...Sessna kom på fredag...


Jag måste medge att Alice har skött sig bra. Hon ställer väckarklockan på 6 för att hinna ta en rejäl promenad med Sessna innan hon ska till skolan, hon går ut med henne direkt efter skolan igen och sen efter middagen. Kvällspromenaden har jag lovat följa med på för hon gillar inte att gå ut själv så sent. Hon fixar hennes mat och borstar henne. Dammsugnigen är väl det enda som fungerar lite si och så...:)

Det har regnat hela veckan och jag kan säga att det kommer aldrig komma en hund till den här familjen...ALDRIG... Jag hatar att städa och inser hur mycket mer tid folk med hund måste lägga på att dammsuga...blääää...

Efter att ha tillbringat hela lördagen...

...frysandes i Södra Bredåker fick jag tillbringa hela söndagen på Cape East med fantastiskt trevligt sällskap. Margots 60 års present skulle lösas in. Brunch, "Only for girls"-paketet och sedan middag på det. Underbart.


(bild från Cape easts hemsida)

Moster Kerstin var den enda som var modig nog att ställa sig i den 4 gradiga duschen...


Så där ja...

...då har jag en examen i Samhällsbyggnad...=)

Storkille på till...

...storkilledagis...


Idag spöregnar det...då passar Noel på att kissa i den största vattenpölen...:D


Sista skoluppgiften klar och inlämnad...nu bara lite väntan på att den blir rättad och sen kan jag ta ut min examen!!!
Ett jobb skulle inte sitta fel nu...;)

Fotbollsmatch i spöregn...

...med Noel som hoppade i alla vattenpölarna, ju större desto bättre... LSK-IFK 3-2

Trixar med sista uppgiften i ArcGIS-kursen...sen är jag klar. Om det är någon som känner att dom löser problem med att "relata" textfiler in i "layers" så ring gärna...;)

 


Var på kinarestaurang igår...

...med mamma och pappa, R och Noel. Var lite långsam och hann inte avstyra att moffa och Noel hamnade bredvid varann vid bordet... Noel lyfter armen högt upp mot taket för att visa "gropen" till moffa och moffa, som det stora barn han är :D, kan inte låta bli att sätta fingret där... Snabbt vänder sig Noel mot mig och säger:
-Det var han som började först.

Jag försökte få mamma att hålla reda på pappa så skulle jag hålla koll på Noel...mitt jobb visade sig vara lättare...=)


När tjejerna hade lite långtråkigt...

...igår, mutade jag dom lite och fick dom att storstäda Noels lekstuga...:)









Fiiint!!!

Huset fullt av ungar...:D

Här nere hänger Alice med Emmy, Vicke sitter uppe och spelar med Ludde och Oliver...ute leker Noel med Casper och Tilde och Tyra..tror jag... Dom 12-åriga grabbarna låter mest illa... Härliga sommarlov...men lite skönt ska det bli med skola och dagis...;)

Idag drog vi iväg på en cykeltur...

...jag och Noel. Vi cyklade till Eric, som bor på varvet...5.8 km...min lillkille... Gick hur bra som helst. Tyvärr var ingen hemma när vi kom fram...:) Vi lyckades pricka in "piratteater" i stadsparken, den var bra och sen handlade vi massor av sockar och kalsonger på "halva reapriset rean". Härlig dag!


Såg mina storungar på TV idag...

...Alice fick till och med sjunga lite i mikrofonen... Verkar ha en bra semester hos farmor och farfar. Igår Ullared och idag Lotta på Liseberg.

RSS 2.0