-Det låter så roligt...

...när Noel pratar, sa Vicke idag, som en blandning mellan svenska och bebianska.

:D


Idag har vi fostrat hockeyspelare...

...mest hela dan...





Vicke, Noel och Lucas.


Mina fötter är inte byggda för skridskor men ack så roligt det är...

Å sen var vi ju självklart och röstade.


Noel sjunger...

...efter att ha sett "Hitta Nemo"...

-Du får ingen mat! Du får "fanta"!

Jag småler och tycker det låter helt underbart...fanta istället för att banta...:)




Tog en lite längre kafferast...

..hos kusin Maria idag...rackarns vad svårt jag har att komma igång med skolarbetet...behöver lite tidsnöd för att sätta fart på riktigt....:-)


Jag vet inte hur...

...jag ska rösta i valet...måste snart bestämma mig. Jag är för slö för att läsa på mig ordentligt och det känns oansvarigt att rösta som jag alltid röstat tidigare... Vet bara att jag är mer röd än blå...:-)



Här är min egna rödgröna röra med en liten ljusblå napp i munnen...;)


Vårat hus är för litet!!!

...eller, våran HALL är för liten...

Varje dag när jag kommer hem efter skola får jag kämpa mig in i huset. Efter att jag öppnat dörren får jag sparka undan en hög av skor, huller om buller, sen får jag kliva över en väskhög, följt av ett par jackor...mest troligt en hög av träningskläder oxå...Hur ska det bli när det blir vinter och kallt och alla behöver mer kläder?

Om man sen mot förmodan skulle vilja in i tvättstugan (varför vill man det?) är det nya klädhögar och träningssaker att ta sig över... Undrar hur stor hall och tvättstuga man skulle behöva ha för att vara nöjd...??

Möhippan igår var kul...

...Maria fick åka kickbike å skateboard, hon fick göra halsband och sälja för att kunna gå på bolaget, alla dansade vi magdans...jag har massor av muskler jag inte visst om...Maria fick måla av en krokimodell, vilket nog jag och Frida tyckte var jobbigare än Maria...:)...nu förstår jag hur alla killar som tycker ammande mammor är jobbiga, känner sig, verkligen mån om att se honom i ögonen...;)

När jag kom hem vid ett-tiden var jag knäckt...efter att ha möhippat ända sedan halv 11 på förmiddagen var det skönt att krypa under täcket...


Noel å jag...

...har en riktigt bra vecka, även om alla dom vi älskar mest inte råkar vara här just nu...men imorgon kommer dom...alla tre.

Dagislämningarna går som en dröm. Trodde aldrig att det skulle bli så bra. Alla dagar den här veckan har han själv promenerat in till dagis (har aldrig hänt förr), han har själv skyndat sig med tutten å snuttekudden till sin låda (har heller aldrig hänt förr) å sen har han pussat mig, tagit en fröken i handen och knallat iväg på äventyr (har defenitivt aldrig hänt förr). Dagis kanske inte bara är skit ändå!!! Å vilka bra dagar jag har när jag vet att min minsta lillvän har det bra!!! Håller tummarna och hoppas att det fortsätter på samma sätt...

RSS 2.0