Vilken myshelg vi har haft...

...synd bara att snön regnar bort nu...det har varit så ljust och fint med lite snö...

Woohoo...

...idag fick jag ekonomi tentan tillbaka...max var 60, jag hade 60.5...ordningen är återställd och självförtroendet oxå...;))

Så där ja...

...så går det när man är för kaxig... Igår fick jag tillbaka geometri provet i matten...0 rätt... Ja, ni läste rätt...0 rätt svar...det måste vara ett rekord... Jag har aldrig hört talas om något liknande... När jag ringde min lillebror för tröst skrattade han bara åt mig, när jag ringde min pappa trodde jag han skulle trilla av stolen av skratt...min mamma var något snällare, men inte mycket...:-) Jag skulle nog oxå skratta om någon klarat av att skriva alla fel på ett prov. Jag har massor med ursäkter till att det gick så dåligt men jag ska inte dra dom för er, istället ska jag skriva alla rätt när jag gör om provet..;)

Igår när jag hämtade...

...Noel från dagis var han ledsen... 3 dagar av 4 grinar han när jag hämtar honom...han grinar alltså redan innan jag öppnar dörren in till dagis...innan han ser mig... Igår blev han ännu mer ledsen när han såg mig och jag tog självklart upp honom i famnen och kramades lite...han fortsatte gråta en stund till...då säger dagisfröken -Nä nu är ju mamma här, nu får du sluta grina, jag får ju ont i mina öron! Jag blev så paff att jag inte kunde säga nånting alls. Det finns ju förmodligen en anledning till att han gråter, mer än att irritera hennes öron... Jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare eller om jag bara ska fortsätta hoppas på att det ska gå över. Det är ju en sak att han gråter när jag lämnar honom men att han så ofta är ledsen när jag hämtar oxå känns inte bra alls...:(

Nu är det klart...

...Noel är inte min bebis längre...nu är han en stor kille...



...han sover i en storkille säng och kissar på pottan när vi är hemma...


Noel.




Han var bara tvungen att ta av sig vantarna och känna lite på snön...:-)

Äntligen....:-)




Som jag har längtat... Idag ska vi gå på en promenad med kälken...hurra!!!


Igår var Noel hemma med feber...

...då passade han återigen på att prova Vickes hockeyutrustning...



...kan hända att vi får en till hockeyspelare i familjen...;)


Broar och kyrkor...

Idag har jag konstruerat en enkel version av en bro i Autocad...det är så roligt...nu börjar jag förstå lite av vad jag gör...sen ritade jag en kyrka...Brunelleschis kyrka... Jag har så valt rätt...:-)




Idag har Harry...

...varit på besök...



Harry hade med sig två arbetskamrater från Coop...;) Ingen av dom ville fastna på bild... Men eftersom jag hade finbesök var jag ju tvungen att snabb baka...jag har aldrig fika i frysen...



Lenas mintkaka går ju hur snabbt som helst att göra...perfekt...


Strax före klockan 10...

...var jag utanför Smedjan idag...jag och pensionärerna...:-) Sen träffade jag två gamla kompisar från öppna förskolan tiden och tog en fikade med dom...då behöll jag mössan på, den gamla tanten bredvid mig hade oxå mössan på... Vad jag gjorde på stan? Handlade julklappar...det gäller att vara ute i god tid...;)

Minihockeykille...



När vi skulle till dagis på morgonen idag tyckte Noel att "mälm och antar" var en passande klädsel...det tyckte inte mamma...;)

Rosviks ishall...

...hittar jag till nu. Vicke och jag åkte till Rosvik vid ett-tiden i eftermiddag...strax efter sex var vi hemma igen...snart är jag upptinad och kan röra på tårna igen...

Kameran är tillbaka...:-)








RSS 2.0