Har ju hör talas om alla modebloggar...

...som finns...så jag gör ett försök...;)

Har köpt vinteroverall till Noel idag...31/8...AUGUSTI...kan vara något nytt slags rekord för mig... Råkade se den fina gröna färgen och bestämde mig direkt...en sån skulle han bara ha...



Det blir tyvärr ingen bild på dagens outfit idag...kanske en annan dag...eller INTE!!!

Till helgen kommer kusin Ia...

...från Umeå och hälsar på...KUL...

Annars klurar jag just nu mest på praktikplats...efter jul har vi 10 veckor praktik som vi själv ska ordna... Jag funderar lite på kommunens VA-sida och Trafikverket... Är det någon som har några kontakter åt det hållet???


Gaaahhh...

...spelade precis en bowlingmatch mot Noel och förlorade... Hur? Varför? -Jag spöar dig, var Noels enda kommentar...åsså ett YEEES varje gång han strikade...


Imorgon fyller min bebis 11 år...

...hur har det gått till??? Fullt hus ända sen jag kom hem från jobbet...många som ville gratta... Mycket hockeyprylar, kläder och lite pengar...



Bästa storkillen!

Lagom till födelsedagen kom nykusinen Nora, utskriven från BB tidigare idag orkade hon med ett första besök. Söt som socker. Tyvärr han jag inte få med henne på bild...det var mysigare att hålla och lukta...mmm...bebis...:)

Imorgon börjar skolan...

...för Alice å Vicke igen...det ska bli skönt med lite struktur på tillvaron igen... Själv jobbar jag en vecka till, om jag bara blir frisk...har varit dålig mest hela helgen...:( Noel har blivit bra efter att ha varit hemma tordag och fredag från dagis. På tal om dagis så verkar det fungera mycket bättre nu...han pratar och verkar mer aktiv på dagis...peppar, peppar...hoppas det håller i sig...flera av fröknarna har påpekat att de sett en förändring...:-)

Härligt med lite höstkväll så vi får börja tända ljus å mysa...tyvärr har jag inte fått några kräftor än...

Jag är en riktig fotbollsmamma...

...älskar att få åka norrbotten runt å se tokspännande matcher. LSKs p-99 har haft 5 matcher i Kalix under helgen, tre vinster, en oavgjord och en förlust. Vicke är ganska mör och ligger i soffan just nu...det var tydligen disco igår kväll...:-)

Alltså Pippi...

...hon är ingen trevlig liten tjej precis, må vara att hon är stark och självständig men hon är oxå ganska otrevlig mot folk och ganska elak ibland...och om Noel blir rasist kommer jag skylla på Pippi...;)



Astrids Pippi Långstrump.

Om man hälsar på hos kusin Anna...

...kan man få så här fina naglar...



Alltid då och då önskar sig Alice en annan mamma...en mamma som är mer "glitter och glamour"...jag förstår inte riktigt vad hon menar...:-)




Så här trött...

...blir man efter en dag på Lulekalaset...å skitig...:)



Vi åt langos, nachotallrik, wokade nudlar och snurrad potatis...mmm...allt var gott.

Jag älskar att handla för "halva reapriset" det kan ju bli hur galet billigt som helst. Alice fick en höstjacka för en hundring, jag köpte två par bikinitrosor för 10:-/st, Noel fick tre par kallingar för 15:- och så fick Alice en sommarklänning och ett par strumpbyxor för 65:-...



Vicke fick en ny kepa.



Vi hann med massor på 4.5 timmar. Barnsång i kyrkans tält, agillity i stadsparken, tivoli och massor av affärer... Nu är jag trött i fötterna.

Vaknade halv sju av en...

...rejäl smäll i fönstret. När jag kravlade mig ur sängen vid halv åtta hade en skata fest...urk...

Dagis börjar nästa vecka.

Hela vägen sa Noel: "Inte in dagis"...



Vi stannade ute på gården som vi hade planerat.



Noel visar för mig hur många gånger till han tänker åka...



Åsså min finflicka.



Härligt när solen och värmen kom... Kanske måste ta en tur in till kalaset...:-)

Fullt upp...

...hela förmiddagen.

Vi tog en promenad till Miljögården med Anna, Eric och Adam. Ingen sol, men inget regn heller...då får man inte klaga känns det som...





Lite billigt go fika...





Sen promenerade vi vidare till Svedjeskolan.



Sen kom Nicklas förbi en sväng.



Å nu ska vi ta en promenad till dagis.

Noel börjar ALLTID leta efter mig...

...när jag sitter på toa... Igår stod han och drog i handtaget en stund innan jag kunde öppna. "Saknar dig", snyftade han, när jag kom ut och ville upp i famnen...:-)

Har varit några dagar i ötå med Noel.

Noel åker moffas arbetsbil...



Moffa kör.



Mommo vilar.



Åsså bussen hem...





Från Råneå var det myror i brallan...



...men vi kom hem tillsist...


Adam å Noel.







Adam har blivit så stor så han vill smita...Noel är lika nöjd ändå. När Anna skulle åka hem tyckte Noel att hon kunde lämna Adam här...:-)

RSS 2.0