Vi tänker åka på bilsemester...

...i sommar. Undrar om vi gör bort oss? Det är storungarna som har önskat det. Kolmården, står på listan, Göteborg, å Skåne (och Ullared har jag lagt till...) för att avsluta i Karlstad där Victor ska på innebandyskola. Ibland känns två-timmars resan till Övertorneå för lång...hur lång kommer inte den här resan att vara...?

 

Helgen har varit superlugn. Noel fick magsjuka natten mellan torsdag och fredag, så sen har vi mest bara vilat och sett på film och spelat Wii. På söndag var Noel på bio för första gången. Filmen var bara strax över en timme och det var lagom...

 

Vi ska på studieresa med jobbet i maj till....BUDAPEST! Men sämre kan man ju ha det...:)

 

Imorgon ska jag gå lukta på det nyaste tillskottet i släkten...Filip har äntligen kommit. Strax under 4 kg och 49 cm. Blir lite sugen...;)

 


Kommentarer
Postat av: Lena

Bilsemester blir säkert kanon! Ladda bara upp med många att-göra-saker och lekar man kan leka i bilen. Åh, Karlstad, det är en himla vacker stad. Och så kan ni hälsa på hos David... Men Ullared skulle jag absolut strunta i, det kan väl inte vara nåt att se...? ;-)

2012-01-31 @ 14:54:18
URL: http://www.belena.net
Postat av: Fredrik

Det blir verkligen en långresa inom Sverige om ni bor i trakten kring Övertorneå och ska ner till Göteborg och Ullared. Hoppas ni får en trevlig resa!

2012-05-19 @ 15:17:21
URL: http://www.bilsemester.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0