Det tar sig...

Nu är både Alices och Vickes rum färdig packade...skönt... Vi har gått igenom och kastat massor. Ungarna sover sista natten i lägenheten i natt och sen går dom till Nicklas. Då är det bara deras sängkläder kvar att tvätta och sen är allt gjort. Nästa gång dom kommer sover vi första natten i huset. Kul!

Noel, den lilla rackaren, har fått feber...igen...suck, tar det aldrig slut. Jag trodde vi skulle slippa en massa sjukdomar nu när vintern är slut...tydligen inte...

Golvet på övervåningen är färdigt i kväll och imorgon kommer listerna på plats. R håller på målar trappan. Vitt med brun matta, ska det bli.

Jag har haft slut batteri i kameran men imorgon ska jag försöka fota lite så ni får se va fint det blir...:-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vad han är sjuk, stackars liten! Vi får hoppas i alla fall att han nu bygger upp en motståndskraft mot alla möjliga sjukdomar så han klarar sig bra när det är dags för dagis.

Väntar med spänning på foton! I morgon ska Rebecka få sin kurs i fönstertvätt... här är det ändringar på gång, Nadja och Nicke ska byta rum. Så i dag blev det en snabbis till Ikea för att handla garderober till tjejerna där uppe. Pust.

2009-05-21 @ 21:31:20
Postat av: Lena

Grr... namnet försvann. Igen!

2009-05-21 @ 21:31:57
URL: http://www.belena.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0